Başkan Özaltun, Beyşehirli Annelerle Buluştu

Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de yaşayan annelerle bir araya geldi.

Özaltun, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisi Taşköprü Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen kahvaltı programında, "Beyşehir Anneleri" isimli sosyal medya hesabına dahil ilçeden yaşayan yaklaşık 100 anneyle buluştu.

Burada konuşan Özaltun, kadınların birlik ve beraberlikle önemli başarılara imza atabileceğini söyledi.

Bu birlik ve beraberliğin öneminin Çanakkale Savaşı'nda ve 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı verilen mücadelede görüldüğünü belirten Özaltun, şöyle konuştu:

"İnsanımız, birlikte olunduğunda ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Gelecekte siyasi partilerin yerini sivil toplum kuruluşları alacak. Onlar daha güçlü olacak. Çünkü, sivil toplum kuruluşu demek karşılıklı çıkar, menfaat ilişkisi gözetmeden birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket etmek demektir. Dolayısıyla 'Beyşehir anneleri' isimli sosyal medya hesabında bir araya gelen annelerden böyle bir sabah buluşması talebi gelince, bunu hemen emir telakki ettik, sizlerle bir araya geldik. Güçlüsünüz, gücümüz sizlerin de sayesinde daha da büyüyerek, katlanarak devam etsin istiyorum."

Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak ilçede birçok ilke imza attıklarını, bundan sonra da bu ilkleri sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: AA