Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları Karadeniz Mahallesi mevkisindeki 200 metrelik kesimde yapılan çalışmalar nedeniyle, 23 Şubat'a kadar otoyolun her iki yönünde birer şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştirilecek.

Pozantı-Tarsus Otoyolu Pozantı Güney Kavşağı-Tekir Kavşağı 9-10. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Ardahan-Göle yolunun 17-49. kilometrelerinde toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerinde Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle 9 Şubat'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA