Afyonkarahisar'da Şehit Aileleri İçin Yapılan TOKİ Konutları

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Afyonkarahisar Belediyesi aracılığı ile Zafer Mahallesi'ne yapılan bin 72 konutluk TOKİ konutlarını gezdi.

TOKİ içerisinde her şeyin düşünüldüğünü ifade eden Kumartaşlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sitelere baktığımız zaman sağlık amacıyla jimnastik aletleri, basketbol sahaları, kamelyalar çocuklar için park yeşil alanlar her şeyin düşünüldüğünü söyledi.

Bu projenin oluşumunda katkıları olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür eden Kumartaşlı, şöyle konuştu:

"Zafer TOKİ konutları şu an bitmek üzere nisan sonunda tüm halkımıza ve özellikle şehit alileri ve gazilerimize teslim edileceği bilgisini aldık. Bu etapların bir özelliği de şu, biz Afyonkarahisar Belediyesi ve Dernek Yönetimi olarak çok iyi şekilde çalıştık. Şehit aileleri ve gazilerimize TOKİ konutlarının avantajlarını anlattık.

Başbakanımızın Afyonkarahisar ziyaretinde şehit aileleri ve gazilerimize biraz daha öncelik ve kolaylık yapılması konusunda dosyalarımızı verdik. Türkiye'de ilk olan bir olayı gerçekleştirdik. 140 şehit ailemiz TOKİ'den faydalanacak."

Kaynak: AA