Sosyal Medyadan Özür Uzlaştırdı

Antalya'da Hilal A, kendisine 'hakaret' eden kişiyle sosyal medya üzerinden özür dileme ve bağış yapma karşılığında uzlaştı.

Antalya'da, Hilal A, kendisine "hakaret" eden kişiyle, sosyal medya üzerinden özür dileme ve bağış yapma karşılığında uzlaştı.

Sosyal medya üzerinden kendisine hakaret edildiğini öne süren Hilal A, suçladığı H.K.C hakkında Yenikapı Polis Merkezine şikayette bulundu.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan inceleme sonucunda H.K.C hakkında "hakaret" suçundan soruşturma başlatıldı.

Soruşturma aşamasında tarafların uzlaşmayı kabul etmeleri üzerine, dosya Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu Savcısı Mehmet Aybek imzasıyla uzlaştırmacıya verildi.

Uzlaştırmacı Yavuz Motorcu, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret edildiğini öne süren Hilal A. ile görüşüp uzlaşma şartı ve talebini aldı.

Hilal A. kendisinden sosyal medya üzerinden özür dileme ve bir sosyal yardımlaşma kurumuna bağışta bulunma karşılığında H.K.C. ile uzlaşabileceğini iletti.

Müşteki Hilal A'nin taleplerini kabul eden H.K.C. özür mesajını sosyal medyadan paylaşıp, Halkalı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne 310 lira tutarında bağış yaptı.

Taleplerin yerine getirilmesi üzerine H.K.C, ceza almaktan kurtuldu.

Kaynak: AA