Kavacık Kültür Ve Sanat Merkezi'nde Eğitimler Başlıyor

Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi, 35 branşta kültür-sanat kursları ve atölye çalışmalarıyla ilçe sakinlerine hizmet verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "büyüklere hobi, küçüklere takviye" sloganıyla açılan merkezde öğrenciler için takviye kursları ve kültür-sanat faaliyetleri gerçekleştirilecek.

İlçe sakinlerinin yeteneklerini keşfetmesine imkan sunacak merkezde, üniversite hazırlık kursları için kayıtlar da devam ediyor.

Uzman eğitimciler tarafından verilecek kurslar, üniversite hayali ve kariyer hedefi olan gençler tarafından da tercih ediliyor.

Ayrıca, merkezde düzenlenen yabancı dil kurslarını başarıyla bitirenlere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika verilecek. Yeni kurulan binada "robotik kodlama" alanında da atölye çalışmaları yapılacak.

Kültür-sanat kursları için 17 Şubat'a kadar kurs binalarından şahsen ya da telefonla kayıt yapılabilecek. Ayrıca online olarak Beykoz Belediyesi resmi web sitesi "www.beykoz.bel.tr" adresinden kayıtlar gerçekleştirilebilecek.

Eğitimler, 19 Şubat'ta başlayacak.

Kaynak: AA