Rektör Karakaya, Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulundaki akademisyenlere projeleri anlattı.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yüksekokulun konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Rektör Karakaya, üniversitenin vizyonu, projeleri ve eğitim çalışmalarına tüm akademisyenlerin katkı sunmaları gerektiğini belirtti.

Pilot üniversite sürecinin en önemli ayaklarından birisinin, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu olduğunu vurgulayan Karakaya, şunları kaydetti:

Belirlenen projelerin hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Üniversitemiz ve ilimizi bölgede adından söz ettiren bir değer haline getireceğiz. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunun akademik kadrosunu da güçlendirerek, yüksekokulun pilot projeler ve kalite çalışmalarında daha etkin uygulamasını sağlayacağız. Kalite süreçleri de üniversitemiz için önemli bir atılım sağladı. Üniversitemizin pilot üniversite projeleri ve kaliteli bir üniversite unvanı ile bölgenin etkili üniversiteleri arasında ilk sırada yerini alacağına inancımız tamdır."

Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rana Erdem, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Kaynak: AA