EBA Fen Deneyleri Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Fen Deneyleri Yarışmasında bu yıl AltınşehirAnadolu Lisesi (AAL) iki ödül kazandı.



Altınşehir Anadolu Lisesinin öğretmenleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen EBA Fen Deneyleri Yarışmasında, kimya ve biyoloji dallarında ödül almaya hak kazandı.

Adıyaman Vali Yardımcısı Adem Kaya ve İl Milli EğitimMüdürü Mete Kızılkaya, okul ziyaret ederek kimya dalında Türkiye birincisi olan kimya öğretmeni Mustafa Gümüş ve biyoloji dalında EBA Özel Ödülü almaya hak kazanan biyoloji öğretmeni Pınar Sakin Çalgan'ı tebrikederek, başarılarının devamını diledi.

Elde edilen başarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Kaya, şunları kaydetti:

"Yarışmada derecealan kıymetli öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Eğitime yeni bir bakış sunarak, öğrencilerimizi bilime ve teknolojiye yönlendirmek, onların vizyonunu, ufkunu genişletmek adına bu tip projelerin etkisi çok büyük. Adıyaman'dan bir okulumuzun böyle güzel ödüller kazanması bizlere ayrı bir enerji veriyor. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

Kaynak: AA