Antalya İş Ve İnşaat Makinaları Fuarına İş Makinacılarından Tam Destek

İş Makinacıları Derneği Genel Başkanı Yusuf Çelik, Ankara’da düzenlenen Cm Expo Fuarının tanıtım toplantılarının 3’üncüsünde yaptığı açıklamada, 4-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Cm Expo İş ve İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı’nı destekleyen dernekler arasında yer aldıklarını söyledi.

Antalya İş Ve İnşaat Makinaları Fuarına İş Makinacılarından Tam Destek
Boğaziçi İhtisas Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından düzenlenecek Cm Expo İş ve İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4-7 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde 204 firmanın katılımıyla ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Yerli ve Milli Temalı İlk İş ve İnşaat Makinaları Fuarı olarak belirtilen fuarda Ekonomi Bakanlığı desteğiyle Afrika ve Asya kıtasından 22 ülkenin 400 büyük işadamıyla alım heyeti düzenlendiği kaydedilirken, fuarda iş ve inşaat makinaları, beton makinaları, taş ve maden makinaları, yol ve asfalt makinaları, kompresörler, jeneratörler, komprasörler, vinç ve platformlar, forkliftler, iskele kalıp sistemleri, çelik konstrüksiyon ve raf sistemleri sergileniyor.

Afrika Büyükelçileri ve ticaret müşavirlerine özel tanıtım

Cm Expo Fuarının tanıtım toplantılarının 3’üncüsü Ankara’da düzenlendi, Türkiye İş ve İnşaat Makinaları Sektörünü hakkında bilgilendirmeler yapılarak başlayan programda Bosphorus Expo Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bengisu, Cm Expo Fuarı hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Toplantıya Gabon, Mali, Etiyopya, Moritanya, Somali, Gana ve Demokratik Kongo Cumhuriyetinden Büyükelçiler ve Ticaret Müşavirleri katıldı.



İŞMAKDER’den 200 kişilik ziyaretçi heyeti

Toplantıya konuşmacı olarak katılan İş Makinacıları Derneği Genel Başkanı Yusuf Çelik, Cm Expo İş ve İnşaat Makineleri Fuarı’nı destekleyen dernekler arasında yer almaktan çok büyük bir mutluluk duyacaklarını, 200 üyeleri ile 5 otobüslük bir ziyaretçi çalışması yaptıklarını ve Ankara’dan Antalya Fuarına özel bir katılım gerçekleştireceklerini bildirdi.

4-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar 4 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA