AK Parti Milletvekili Aydemir Demiryolu Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Akhisar ilçesinde yapımı devam eden demiryolunda incelemelerde bulundu.

Demiryolu çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Uğur Aydemir'e, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları ve demiryolu yetkilileri eşlik etti.

7 bin 200 metrelik demiryolunda test sürüşü gerçekleştiren Aydemir, verdikleri sözün onuru ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Aydemir, 'Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımız, ulaştırma bakanımıza, bölge müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Akhisar'ı ikiye bölen bu demiryolu hattını deplase ederek Akhisar'ı bütün şehir haline getirdik. Bizim değerli Belediye Başkanımız Salih Hızlı ile birlikte bir sözümüz vardı, Akhisar'ı artık bu ikiye bölünmüşlükten kurtaracağız demiştik bugün bu sözümüzü tutmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Akhisar'a herşeyin en güzeli yakışıyor.' dedi.

Proje hakkında bilgi veren TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, 11 bin 600 metrelik şehir içinden geçen mevcut demiryolu hattının, 4 bin 200 metre kısaltarak şehir merkezini rahatlattıklarını, projede hemen hemen her şeyin bittiğini ve işletme açısında da bir sıkıntı kalmadığını söyledi.

Kaynak: AA