Bingöl'de Doğalgaz Çalışmaları

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, vatandaşlara doğalgaz kullanmaları konusunda çağrı yaptı.

Bingöl'de Doğalgaz Çalışmaları
Barakazi, Doğu Gaz Genel Müdürü Turgut Kızılkaya ve bazı mahalle muhtarlıyla bir parkta düzenlediği basın toplantısında, kentte devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Barakazi, doğalgazın bir nimet olduğunu ve Bingöl'de yaygınlaşması gerektiğini ifade etti.

Barakazi, şunları kaydetti:

'Doğalgazla ilimizin havası daha temiz ve kaliteli olacak. Bu sene doğal gaz aboneliğinde 10 bin kişi hedefleniyor. Firmanın koyduğu bu hedefi aşmasını umut ediyorum. Ben buradan vatandaşlarımıza abonelik çağrısı da yapıyorum. Doğalgaz çalışmaları yapılan mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımız biran önce abonelik işlemlerini yapsın. Bu işlemler ne kadar erken yapılırsa, bağlantılar da o kadar çabuk gerçekleşir ve hizmet verilir.'

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarla ilgili gerekli ihalenin yapıldığını ve çalışmalara Kurban Bayramı'ndan sonra başlanacağını aktaran Barakazi, 'Her nimetin bir külfeti var. Doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan tüm yollarımızı hızlı bir şekilde onaracağız.' dedi.

Doğu Gaz Genel Müdürü Kızılkaya da 3 mahallede doğalgaz kullanımının sağlandığını ve bugün itibariyle 4 bin 500 aboneye ulaştıklarını bildirdi.

Kaynak: AA