Ahlat'ta Gelinlik İmalat Ve Satış Mağazası Açıldı

Bitlis’in Ahlat İlçe Kaymakamlığı Proje Ofisince hazırlanan ve KOSGEB tarafından kabul gören "Alacan Gelinlik" mağazasının açılışı yapıldı.

Ahlat'ta Gelinlik İmalat Ve Satış Mağazası Açıldı
Zülküf Alacan isimli genç girişimci tarafından açılan mağazada, nişanlıktan gelinliğe kadar tüm ürünler yer alıyor. İş yerinin açılış törenine Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, vatandaşlar ve esnaflar katıldı.

Açılışın ardından iş yerini gezen Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve Başkan Çoban, genç girişimciye hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundular.

Girişimci Zülküf Alacan ise, gelinlik başta olmak üzere kendi atölyesinde imal edilen birçok ürünü ilçe dışına da pazarladıklarını ifade ederek, "Şu anda iş yerimizde 2 kişi çalışıyor. Gelinlik, çeyiz, abiye ve perdeleri kendimiz imal ederek satışa sunuyoruz. Gerek ilçemizde gerekse çevre illere de yaptığımız ürünleri pazarlıyoruz. Ahlat Kaymakamlığı Proje Ofisinin ve KOSGEB katkılarıyla işletmemi açtım. Bu konuda desteklerini esirgemeyen başta Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Kaymakamlık Proje Ofisi ekibi ile KOSGEB yetkililerine ve açılışımıza katılan herkese ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA