AESOB'dan, Korkuteli'nde İftar Yemeği

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (AESOB) Korkuteli ilçesinde düzenlediği iftar programında, Elmalı ve Korkuteli Oda ve Kooperatif Başkanları ile Protokol bir araya geldi.

AESOB'dan, Korkuteli'nde İftar Yemeği
AESOB’un Korkuteli’nde düzenlediği geleneksel iftar programına Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Elmalı ve Korkuteli Oda ve Kooperatif Başkanları, yönetim ve denetim kurulları katıldı.



Protokol ve Esnaf, AESOB çatısında birleşti

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, iftar öncesi esnafla bir araya gelerek, esnafın sorunlarının çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İlçelerde düzenlenen iftar programlarının dostluğu, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirten AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Geleneksel hale gelen her yıl düzenli olarak ilçelerimizde verdiğimiz iftar yemekleri sayesinde AESOB’a bağlı Oda Başkanlarımız, Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyelerimiz, İlçelerimizin değerli protokol ve esnaflarımız AESOB çatısı altında birleşiyor. Bizler bu güzel Ramazan Ayı’nda bu birlikteliğe köprü olmaya çalışıyoruz. Ülkemiz zor bir süreçten geçti. Esnaflarımız bu zor süreçte devletin ve milletin yanında yer alarak dik bir duruş sergiledi. Unutulmamalıdır ki esnaflarımız toplumumuzun temel taşıdır” diye konuştu.



Protokol’den AESOB’a teşekkür

Toplumun mihenk taşını oluşturan esnafla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş, “Esnaflarımız, Kardeşlik ve dayanışma kültürünün temsilcileridir. Türk Milleti olarak zor bir dönemden geçtik. Bu zor dönemde ayakta kalmamız, güçlükleri yenmemiz, birlik ve dirlik sayesinde gerçekleşmiştir” şeklinde konuştu.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe ise, “Esnaf temsilcileriyle, iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir birlikteliği sağlayan Başta Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Esnaflarımın sorunlarıyla ilgilenerek onların görüşlerini dikkate alıyoruz. Bizler her zaman esnaflarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA