Yenimahalle Anaokullarında Mezuniyet Heyecanı

Yenimahalle Belediyesinin 5 ayrı anaokulunun mezuniyet törenine katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Eylül ayında 2 anaokulunu daha hizmete açacaklarını ve hedeflerinin anaokulu sayısını 10’a yükseltmek olduğunu söyledi.

Yenimahalle Anaokullarında Mezuniyet Heyecanı
Yenimahalle Belediyesinin 5 ayrı anaokulundan toplam 115 öğrenci mezun oldu. Okulların 6 yaş grubu öğrencileri, muhteşem bir törenle mezuniyet sevinçlerini doyasıya yaşadı. Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, bu özel günde çocukları ve ailelerini yalnız bırakmadı. Miniklere diplomalarını ve hediyelerini veren Yaşar, “Ailelerinizden aldığınız eğitim meşalesini biz yaktık. Şimdi sizi yeni başarılara doğru uğurluyoruz. Sizden beklentilerimiz çok büyük. Sizler, bu ülkenin aydınlık yarınlarısınız” dedi.



“Hedefimiz 10 anaokulu”

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde 80’inci Yıl, Ragıp Tüzün, Adile Naşit, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın ve Batıkent Anaokullarının 6 yaş grubu öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Yaşar, göreve geldiğinde Yenimahalle Belediyesinin sadece bir anaokulu olduğunu hatırlatarak, “Bugün 5 ayrı anaokulunda çocuklarımıza çağdaş ve kaliteli eğitim veriyoruz. Eylül ayında iki yeni anaokulunu daha hizmete açacağız. Hedefimiz anaokulu sayımızı 10’a yükseltmek. Okul öncesi eğitimin önemi çok büyük. Çocuklarımızı doğru yetiştiremezsek bu ülkenin geleceği aydınlık olamaz. Bunun için biz de mücadelemizi veriyoruz. Eğitim camiasına her türlü desteği sağlıyoruz. Anaokullarımızda da çocuklarımız doğru şekilde, emin ellerde eğitim alıyor” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından cübbelerini giyen, keplerini takan öğrenciler diplomalarını alarak anaokullarına veda etti.
Kaynak: İHA