Denizbank'tan Çiftçilere Bayrama Özel Avantajlar

DenizBank, üreticileri her alanda desteklemeye devam ediyor. Banka, Ramazan Bayramı öncesinde çiftçilere özel kampanyalar düzenliyor

Tarım sektöründe yüzde 40 pazar payına sahip olan DenizBank, üreticileri her alanda desteklemeye devam ediyor. Banka, Ramazan Bayramı öncesinde çiftçilere özel kampanyalar düzenliyor.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, dünyanın en büyük tarım ekonomilerinden biri konumunda bulunan Türkiye'de bu alanın stratejik önemine büyük önem atfeden banka, söz konusu çalışmalarını temeline 'Çiftçimizin Yüzü Gülsün' anlayışını yerleştirdiği bakış açısı ile devam ettiriyor.

Banka yaklaşan Ramazan Bayramı vesilesiyle hayata geçirdiği avantajlı kampanyalar ile çiftçilere destek olurken, ülke nüfusunun büyük kısmının geçimini sağladığı tarıma katkı sağlamayı sürdürüyor.

DenizBank, üreticilere haziran ayında geçerli olacak tüm DenizBank şube ve ATM'lerinde dosya masrafsız hazır kredi sunuyor.

Söz konusu tarihler arasında 'Üretici Kart' ile yapılacak ekipman alımlarına özel 6 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunan DenizBank, bu tarihler arasında tanıdığı bir üreticiyi tarım kredi ürünleri ile bankaya kazandıran müşterilerine tarımsal girdi alımlarında Üretici Kartlarından kullanabilecekleri 100 lira hediye ediyor.

Üreticiler ayrıca haziran ayı boyunca Opet ve Sunpet'ten yapacakları akaryakıt alışverişinde Üretici Kartları ile yapacakları 300 lira ve üzeri akaryakıt alımlarında, işlem tutarının yüzde 10'u kadar 150 liraya varan indirim kazanacaklar. Yine haziran ayı içinde Petrol Ofisi'nden Üretici Kart ile yapılacak akaryakıt alışverişinde ise 6 ay vade ve sıfır faiz fırsatı üreticileri bekliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, tarım sektörünü Türkiye'nin geleceği için sahiplenilmesi gereken en kıymetli alanlardan biri olarak gördüklerini; tarım ile bağlarını sosyal sorumluluk, milli bir görev olarak nitelendirdiklerini bildirdi.

Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak çiftçilere sadece finansal destek vermediklerini, aynı zamanda hayatlarına değer katacak çalışmalarıyla yanlarında olduklarını aktaran Koçak, şunları kaydetti:

'Ramazan ayı boyunca gelenekselleşen iftar yemeklerimizle tüm Türkiye çapında çiftçilerimizle bir araya gelerek bu özel ayın ve tarımın bereketini birlikte paylaşmaktan mutluluk duyduk. Şimdi de yaklaşan bayram öncesi hizmete aldığımız kampanyalarımız ile çiftçilerimizin yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Zira biliyoruz ki üretici geleceğe umutla baktığında işine dört elle sarılabiliyor. Bu nedenle önceliğimiz çiftçilerimizle geleceğe el ele, umutla yürüyebilmek. Tüm üreticilerimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.'
Kaynak: AA