Taksicilere Ücretsiz Danışmanlık

Taksici esnafın sorunlarına çözüm bulmak onların sesi olmak için yola çıkan Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala, mali ve hukuki konularda ücretsiz hizmet veren danışma hattı kurdu.

Taksicilere Ücretsiz Danışmanlık
Türkiye genelinde örgütlenen Taksi Sahipleri Derneği taksicilerin sorunlarını gündeme taşımak için İzmir’den yola çıktı. Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası mevcut yönetiminin, taksici esnafının sorunlarına karşı duyarsız kaldığını savunarak dernek çatısı altında birleştiklerini söyledi.

Taksici esnafının mali ve hukuki konularda değişen uygulamalar, yönetmelikler ve ekonomik koşullar nedeniyle sıkıntı yaşadığını dile getiren Başkan Pala, kendi yönetiminde ücret alınmadan danışmanlık verilecek bir hizmet hattı kurdu. Taksiciler artık 0 507 705 84 45, 0 507 705 84 44, 0 532 331 04 00 ve 0 535 871 09 09 numaralı telefonları arayarak, sorununa mevcut koşullara göre en doğru yanıtı herhangi bir ücret ödemeden alabilecek.

“Her zaman yanlarındayız”

Taksici esnafının ve taksi şoförlerinin uzun yıllardır oda yönetiminden herhangi bir destek alamadıklarını savunan Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala, “Çözüm ortağı olmak için onların sesi olmak için derneğimizi kurduk. Kaderiyle baş başa kalan taksicilerimize mali ve hukuki konularda ücretsiz hizmet veren danışma hattı kurduk. Başvuranların sorularıyla yakından ilgileneceğiz. Taksicilerin sesi olmak için yola çıktık. Her zaman onların yanında olacağız. Tavrımız sözde kalmayacak ” diye konuştu.

Pala, mevcut oda yönetiminin taksici esnafının sorunlarını dinler gibi yaptığını, gündeme de getirmeyerek çözüm üretmediğini savundu.
Kaynak: İHA