Pazarlar İlkokuluna Yangın Merdiveni

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları çerçevesinde tüm okulların yangın merdivenleri yapılıyor.

Pazarlar İlkokuluna Yangın Merdiveni
Olası bir deprem ve yangın durumuna karşı hazırlık çalışmaları kapsamında öğrencilerin okuldan güvenli bir şekilde tahliyesini sağlamak için Pazarlar İlkokuluna okula yangın merdiveni yapıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları çerçevesinde son olarak ilçede Pazarlar ilkokuluna Yangın Merdiveni yapıldı. Daha önce yangın merdiveni olmayan okula Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce acil durumlarda kullanılmak üzere kriterlere uygun olarak yangın merdiveni yaptırıldı.

Ülkemizde daha önceleri maalesef okul ve yurt yangınlarında üzücü olaylar yaşandığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, " böyle olaylarda herhangi bir can kaybının yaşanmaması için okullarımızı İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına uygun hale getirmek istedik. Bu amaçla Pazarlar ilkokuluna yangın merdiveni yaptırdık" dedi.

Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek ise; İş sağlığı ve Güvenliği kuralları çerçevesinde okula yangın Merdiveni yapılmasından personelin, velilerin ve öğrencilerin memnun olduğunu belirtti.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA