Fatsa'da Sıcak Asfalt Çalışmaları

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Oluklu ve Hatipli Mahallelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden yol ve istinat duvarı çalışmalarını inceledi.

Fatsa'da Sıcak Asfalt Çalışmaları
Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özcan Kütük, Oluklu Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir ve Kargucak Mahallesi Muhtarı Zeki Sevimli de eşlik etti.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, Hatipli grup yolunun Kumru istikametinden birleştiğini ve toplamda 30 kilometreyi açtığını belirterek, “Hatipli Mahallemizin grup yolunda Büyükşehir Belediyemiz Ulaştırma Daire Başkanlığı ekipleri çok yoğun bir çalışma yapıyor. Şu aşamada hatipli merkezde sıcak asfalt döküyoruz. Burası Fatsa’ya kadar 15 kilometre mesafede bir yol. Bu yol aynı zamanda Kumru’ya bağlanan da bir yol olduğu için Kumru tarafından da asfalt yapılarak bu noktaya kadar gelinmişti. Dolayısıyla 30 kilometreyi geçen bir sıcak asfalt konuşuyoruz” dedi.



“Bittiğinde hatipli ve çevresi güzel bir yola kavuşmuş olacak”

Yapılan yoldan sadece Hatipli Mahallemizin değil birçok mahallelerin de Fatsa ilçemize bu yoldan bağlandığını ifade eden Başkan Anlayan, “Önemli bir grup yolu. Söz verdiğimiz gibi sıcak asfalt yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz Beye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten burada çok güçlü bir ekip var, bir yandan istinat duvarları yapılıyor, bakslar yapılıyor. OSKİ su şebekelerini döşüyor, alt yapısı hazırlanmış yollarda sıcak asfalt ile tamamlanıyor. İnşallah bu sene burayı bitirmeyi öngörüyoruz. Bittiğinde Hatipli ve çevresi güzel bir yola kavuşmuş olacak. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA