Şehit Ailelerinden İftar

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Şehit Aileleri Dayanışma Merkezi tarafından, ilçe protokolüne ve şehit ailelerine iftar verildi.

Öğretmenevindeki iftarda konuşan Şehit Aileleri Dayanışma Merkezi sorumlusu Uğur Saylak, Her yıl Kırıkhan Kaymakamlığının şehit ailelerine iftar verdiğini hatırlatarak, bu yıl kendilerinin iftar vermek istediklerini söyledi.

İlçede ilk kez şehit ailelerin iftar verdiğini belirten Saylak, 'İftar programımızda şehit yakınlarımız ve ilçe protokolü bir araya geldi. Güzel bir ramazan akşamında bu mübarek günleri karşıladığımız için huzurluyuz. İftarın verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' dedi.

Kaymakamı Mustafa Erkayıran, şehit ailelerin verdiği iftar programına ilk kez katıldığını belirterek, 'Şahit Aileleri Merkezi temsilcisi tarafından iftar daveti beni çok şaşırttı. Normalde bu yemekleri biz veriyoruz, tüm hazırlıklar yapıldığı için biz de kabul etmek zorunda kaldık. Benim için böyle bir program ilk oldu.' dedi.

Erkayıran, önümüzdeki hafta şehit ailelerine Kaymakamlık olarak iftar vereceklerini, şehit isimlerinin en kısa sürede Kırıkhan’da bulunan okullara verileceğini belirtti.

Şehit ailelerinin verdiği iftara, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Süleyman Erdemir, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, öteki ilgililer ve şehit yakınları katıldı.

Kaynak: AA