Öziplik-İş Sendikası'ndan 4 Bin Öğrenciye Özel Okul İmkanı

Öziplik-iş Sendikası ve Aka Koleji arasında imzalanan protokol ile bölgedeki 4 binin üzerinde öğrenciye özel okulda indirimli eğitim alma imkanı sağlandı.

Kolejde düzenlenen törende konuşan Öziplik-iş Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri Rafi Ay, bölgede 4 binin üzerinde üyelerinin olduğunu ve hepsinin çocuklarının bu indirimden yararlanabilme imkanının olduğunu söyledi.

Ay, bütün bölgede birçok fabrikada sendika üyelerinin olduğunu ifade ederek, ''Sendika olarak eğitime son derece ciddi önem veriyoruz. özel kurumlarda verilen eğitimi de beğeni ile karşılıyoruz. Bu nedenle, sendika olarak Aka Koleji ile bir protokol imzaladık. Bu protokol sayesinde 4 bini aşkın üyemizin çocukları yüzde 30 indirimden yararlanabilecek.'' diye konuştu.

Bu talebin üyelerinden geldiğini dile getiren Ay, öğrencilerini bu kuruma gönderen üyelerden büyük bir talep geldiği için bütün üyelerine yönelik bir kurumsal indirim anlaşması yaptıklarını belirtti.

Yapılan törende konuşan Okul Müdürü Mutlu Dere ise, Çerkezköy, Çorlu, Saray ve Ergene'den öğrencilerinin olduğunu kaydetti.

Dere, TEOG sınavlarında ülke genelinde ciddi dereceler alan çok sayıda öğrencileri bünyelerinde barındırdıklarını ifade ederek, yabancı dil eğitiminde çok ileri seviyede olduklarını da belirtti.

Öziplik-iş sendikası ile yapılan kurumsal indirim anlaşması sayesinde bütün tekstil işçisi çocuklarının da özel okulda eğitim alabilme imkanının sağlandığını açıklayan Dere, ''Yaptığımız bu protokol ile bölgedeki bütün tekstil emekçilerinin çocuklarının özel okulda eğitim alma imkanı doğdu. Bizim için herkes eğitimin en iyisini almayı hak ediyor. Öğrencilerimize en iyi ve kaliteli eğitimi vermek için bütün ekibimizle birlikte çalışıyoruz.'' şeklinde konuştu.

Ay ve Okul Müdürü Mutlu Dere, hazırlanan protokolü imza altına aldı.

Törende, Öziplik-iş Sendikası Trakya Bölge Başkanı Mehmet Çakır ve sendika Trakya Bölge Sekreteri Mesut Yakan da hazır bulundu.

Kaynak: AA