KTO Başkanı Hiçyılmaz Son 4 Yılı Değerlendirdi

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, düzenlediği basın toplantısında odasının son 4 yılını değerlendirdi.

Hiçyılmaz, odanın hizmete giren yeni binasında yaptığı toplantıda, Kayseri'nin üretimde, ticarette, eğitim ve turizm alanında bir çok şehri geride bırakmış Türkiye'nin önemli şehirlerinden birisi olduğunu söyledi.

Türkiye için önemli bir şehir olan Kayseri'nin en gözde kurumlarından birisinin de KTO olduğuna vurgu yapan Hiçyılmaz, 'KTO olarak biz de çağın gereklerine uygun bir yönetim anlayışıyla üyelerimize hizmet etmek için çalışmalar yaptık ve üyelerimizin Kayseri Ticaret Odası'ndan daha çok istifade etmelerine yönelik gayretler içinde olduk.' diye konuştu.

Görevde oldukları süre boyunca hizmet çıtasını mümkün olduğu kadar yukarılara çıkarmak için gayret gösterdiklerinin altını çizen Hiçyılmaz, şöyle devam etti:

'Yaptığımız birçok faaliyetle örnek olduk, örnek olarak gösterildik. Bundan sonraki dönemlerde de bu hizmet çıtasının daha da yukarılara çıkarılması için gayret gösterilmesi gerekmektedir. Dört yıllık hizmet dönemimiz içinde şeffaflıktan ve dürüstlükten hiçbir taviz vermedik. Yaptığımız her icraatımızda üyelerimizin menfaatini düşündük ve kurumsal kimliğimizin daha değerli hale gelmesi için çaba gösterdik. Kurumumuzun logosunu yeniledik, internet sitemizi daha işlevsel hale getirdik kurum içinde yapısal birçok değişik yaptık. Yaptığımız bu çalışmaların neticesinde üyelerimiz artık 'bu oda aidat almaktan başka ne iş yapar' yerine 'iyi ki odaya üye olmuşum' der hale gelmiştir.'

Hiçyılmaz konuşmasının ardından yeni hizmet binasını basın mensuplarına tanıttı.

Kaynak: AA