Denetlediği Minibüsün Karıştığı Kazada Yaralandı

Giresun'da minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aralarında denetim için minibüste bulunan sivil polisin de yer aldığı 6 kişi yaralandı.

Giresun'da, sivil polis memurunun trafik denetimi yapmak üzere bindiği minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Giresun-Görele hattında çalışan Yılmaz C. idaresindeki 28 M 6034 plakalı toplu ulaşım aracı, Giresun istikametinde seyrederken yolcu almak üzere yol kenarında durdu.

Abdurrahim Y'nin kullandığı 52 DZ 161 plakalı kamyonet, duran minibüse arkadan çarptı.

Kazada, minibüs şoförü Yılmaz C, yolcular Ayhan T, Neriman P, yabancı uyruklu Raşhad E. ve sivil polis memuru Oğuz B. ile kamyonetteki Fahri Y. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

- Denetlemek üzere bindiği minibüs kaza yaptı

Emniyet Genel Müdürlüğünce yayınlanan genelge doğrultusunda sivil trafik polisleri, toplu taşıma araçları ve şehirlerarası yolcu otobüslerinde denetleme yapmaya başlamıştı.

Giresun-Görele hattında çalışan toplu ulaşım aracına binen sivil trafik polisi Oğuz B. de bu kapsamda minibüs şoförünün trafik kurallarına uyup uymadığını denetliyordu.
Kaynak: AA