Şehitlerin İsimleri Sınıflarda Yaşatılıyor

Tire Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz şehitlerinin hatıralarını yaşatmaya çalışıyor.

Tire Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki sınıflarda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanların isimleri yaşatılıyor.

Okul Müdürü Mehmet Şerif Nacir, okuldaki tüm sınıflara ve kütüphaneye şehitlerin adını verdiklerini belirtti.

Öğrenci meclisinin bu konuda çalışma başlattığını ve kendilerinin de destek verdiğini anlatan Nacir, şunları dile getirdi:

'Çalışma bu yönüyle de çok anlamlı oldu. Okulumuzda öğrencilerle birlikte 15 Temmuz şehitlerinin hatıralarını yaşatmak için çeşitli etkinlikler yaptık. Onları anmanın dışında okulumuzda da yaşatmak için isimlerini sınıflarımıza verdik. Sınıfların kapılarına şehitlerimizin isimlerini astık. Amacımız, öğrencilerimizin zihinlerine 15 Temmuz'u ve şehit olanları yerleştirmek ve onların bu mücadelesini unutturmamak. Bu çalışmada emeği geçen Okul Öğrenci Meclisi Başkanımız Gürkan Menekşe'ye ve maddi desteği ile bize yardımcı olan Tire esnaflarından Ali Kurtça'ya teşekkürlerimizi sunarız.'

Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Menekşe ise şehitlere minnettar olduklarını ifade ederek, yaptıkları çalışmada bütün öğrenci, öğretmen ve velilerin destek olduğunu söyledi.
Kaynak: AA