Kocamaz Açıklaması 'Beyt-Ül Malı Korumakla Yükümlü Olduğumuzu Biliyoruz'

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediye başkanlığının hem çok zor hem de vebali çok ağır bir görev olduğunu belirterek, “İşimizin ne kadar zor olduğunu, veballi bir iş olduğunu biliyoruz. Beyt-ül malı korumakla yükümlü olduğumuzu biliyoruz” dedi.

Kocamaz Açıklaması 'Beyt-Ül Malı Korumakla Yükümlü Olduğumuzu Biliyoruz'
Başkan Kocamaz, ilçelerde gerçekleştirdiği Hizmette 23, İçel’e Hizmette 3’üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantılarına devam ediyor. Kocamaz’ın Aydıncık ilçesinde düzenlediği toplantıya, Aydıncık Kaymakam Vekili Muhammet Üsame Soysal, CHP İçel Milletvekili Hüseyin Çamak ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan da katıldı.

“Beyt-ül malı korumakla yükümlü olduğumuzu biliyoruz”

Kocamaz, 3 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerini anlattığı toplantıda, belediye başkanlığının hem çok zor hem de vebali çok ağır bir görev olduğunu vurguladı. Bu görevi yaparken bazı insanların duasını, bazılarının da eleştirilerini aldıklarını dile getiren Kocamaz, “İşimizin ne kadar zor olduğunu, veballi bir iş olduğunu biliyoruz. Beyt-ül malı korumakla yükümlü olduğumuzu biliyoruz. Bize güvenen insanların güvenini boşa çıkarmamak için hizmet maratonunda ara vermeden koşuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 2 milyona yakın İçelliyi ve 12 bin Aydıncıklıyı hiçbir karşılık beklemeden, içten ve gönülden, karasevdalılar gibi seviyoruz. İçel bizim kıymetlimizdir. Havamız, suyumuz, ekmeğimiz, aşımızdır. Ortak kimliğimiz, dünyaya bakışımızdır. Bir tek İçelli, bir tek Aydıncıklı kendini çaresiz hissetmesin diye tüm zorluklara göğüs germemizin, türlü riskleri göz almamızın hikmeti budur. Biz burada 3 yılın hesabını verdik ve biz bunu 23 yıldır yapıyoruz. Biz hesap sorulmadan hesap verenlerdeniz, Allah hesabını veremeyenlerden korusun” diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Kocamaz, “Milletimiz 15 Temmuz’da hem Cumhuriyet’i hem de vatanını bu darbe girişimi esnasında savundu. Bu ülkede hep birlikte şanlı al bayrağımızın altında gönül rahatlığıyla yaşıyoruz. Artık bu ülkede darbelerin yapılamayacağını milletimiz dost düşman herkese gösterdi” ifadelerini kullandı.

Kocamaz daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin üç yılda gerçekleştirdiği hizmetleri ve planlanan projeleri anlattı.
Kaynak: İHA