Başkan Üzülmez, Muhtarlarla Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması öncesi Kartepe mahalle muhtarları ile Ekoköy’de bir araya geldi.

Başkan Üzülmez, Muhtarlarla Buluştu
Kartepeli muhtarlarla periyodik olarak bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, son buluşmasında Kartepe’ye dair proje ve çalışmaları muhtarlarla birlikte değerlendirirken yaklaşan 16 Nisan halk oylaması ile ilgili de mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye’nin artık daha güçlü bir ülke olduğundan bahseden Başkan Üzülmez, Kartepeli Muhtarlara, 16 Nisan’ın sıradan bir halk oylaması olmadığını, FETO ,PKK ve türevleri terör örgütlerine karşı verilen topyekün bir bağımsızlık mücadelesinin en kritik adımı olduğunu söyledi.



Toplantıda muhtarların görüş ve önerilerini de dinleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepemiz de iki ayrı Muhtarlar Derneğimiz olsa da biz belediye olarak, her bir muhtarımızla ayrı ayrı uyum içerisinde çalışıyoruz. Ama mevzu vatan ve halka hizmet olunca her şeyi bir kenara bırakabiliyoruz. İşte asıl zenginlik budur. Çünkü önceliğimiz insan ve hizmettir. Fikir ayrılıkları demokrasinin bir parçasıdır ve rekabet de kontrollü olduğu sürece başarıyı arttırır. Her biriniz işinizi zevkle ve azimle yapıyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımıza desteğini bilmeyen yok” dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Üzülmez, “Türkiye bana göre tarihinin en önemli halk oylamasına diğer adıyla referandumuna gidiyor. Peki neden bu kadar önemli ? Çünkü bu sadece bir seçim değil Türkiye’nin geleceği için yeni bir yol haritası. Devletin içine sızmış o haçlı zihniyetinin, taşeronlarının ve batı medeniyeti değimiz haçlı uşaklarının devletin içinde olma ve ele geçirme çabasının son bulacağı bir oylama olacak inşallah. Türk Milleti kendi kaderini kendisi tayin edecek. Tam bağımsız yönetim modeli ile Cumhurbaşkanını seçerse, İstiklal Marşımızda da belirtildiği gibi tek dişi kalmış canavarların ülkemiz üzerindeki tahakkümleri de son bulacak. O yüzden bu bir siyasi seçim değil bu bir memleket meselesidir” diye konuştu.

Kaynak: İHA