Garanti Mortgage Desteğiyle Perşembe Sineması Başlıyor

SALT tarafından Garanti Mortgage desteğiyle hazırlanan Perşembe Sineması, çeşitli ev hallerini inceleyen film seçkisiyle 6 Nisan'dan itibaren SALT Galata'da sanatseverlerle buluşuyor.

SALT tarafından Garanti Mortgage desteğiyle hazırlanan Perşembe Sineması, çeşitli ev hallerini inceleyen film seçkisiyle 6 Nisan'dan itibaren (bugün) SALT Galata'da sanatseverlerle buluşuyor.

Garanti'den yapılan açıklamada SALT'ın Garanti Mortgage desteğiyle sürdürdüğü Perşembe Sinemasının bu yılki programı, 'ev' teması etrafında derlenen ve çeşitli ev hallerini irdeleyen bir film seçkisiyle, 6 Nisan tarihinden itibaren sanatseverlerle buluşuyor.

Önceki yıllarda şehir hayatının birey ve toplum üzerindeki yaptırımları ile dünya çapında dev organizasyonların yapılı çevrede ve kültürde bıraktığı izlere dikkati çeken Perşembe Sinemasının 2017 ilkbahar gösterimleri, 6 Nisan ila 8 Haziran tarihleri arasında SALT Galata'daki Oditoryum'da gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, 'Garanti Mortgage olarak, ana faaliyet alanımız olan konut finansmanı sağlamanın ötesinde, modern yapılaşmayı ve planlı şehirleşmeyi bir yaşam kültürü kabul eden vizyonla hareket ediyoruz.' ifadesini kullandı.

Atay, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bu vizyonumuzu pekiştiren projelere katkı sağlamak ve bu yolla modern yaşam alanlarının yaratılması, planlı şehirleşme, mimari kültür gibi konularda toplumsal bilincin güçlenmesine yardımcı olmak bizim için büyük anlam ifade ediyor. SALT ile iş birliğimizin 3. yılında Perşembe Sinemasına verdiğimiz desteğin, bu yaklaşımımızı sergileyen çok güzel bir örnek oluşturduğunu düşünüyoruz.

Perşembe Sinemasının bu yılki programı, ev temasıyla izleyiciyle buluşuyor. Evi, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, sohbetlerin edildiği yuva olarak görüyorum. Kredi ve finansal boyutu bir yana, bu yuvaların oluşmasına aracılık eden bir kurum olarak, insanların da böyle hissetmeleri için çabalıyoruz. Bu duygulara fazlasıyla dokunacak olan Perşembe Sinemasının, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edileceğine, içeriği itibarıyla vereceği mesajlarla sosyal hayata değer katacağına inanıyoruz.'

Kaynak: AA