AK Partili Baloğlu, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya İl teşkilatının referandum çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, “16 Nisan’da hem içerideki hem de dışarıdaki şer grubuna gerekli cevabı her zaman olduğu gibi Konya verecek” dedi.

AK Partili Baloğlu, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor
16 Nisan’da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ve beraberindeki partililer merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak destek istedi.

Konya’nın 16 Nisan’da gerekeni yapacağını söyleyen Milletvekili Baloğlu, “Konya, halk oylamasında ortaya çıkacak 18 tane maddenin hepsini biliyor. Vatandaşlarımız konunun tümüne vakıflar, bize bazı konuları anlatıyorlar. Konya her zamanki gibi ferasetiyle, olgunluğuyla, vatan sevgisiyle, millet sevgisiyle şu anda dolu durumda, inşallah 16 Nisan’ı bekliyor. Hiçbir tezvirat Konyalının kararı konusunda endişeye düşürmemiş onu. Her girdiğimiz esnaf diyor ki, ‘Kararımız evet’ her girdiğimiz esnaf diyor ki, ‘Türkiye’nin geleceği için, istikrarı için, istikbali için istikrarı için oyumuz evet’. Vatandaşlarımız 16 Nisan’ı sabırsızlıkla bekliyor. 16 Nisan’da hem içerideki hem de dışarıdaki şer ekibine şer grubuna gerekli cevabı her zaman olduğu gibi Konya verecek. Buradan biz bunları tüm halkımıza yansıtmak istiyoruz. Bizi çok büyük bir olgunlukla, misafirperverlikle bağrına basan, karşılayan tüm Konyalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA