Kırşehir Belediyesinin Çalışmaları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ulusal ve yerel yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcilerine kentte yaptıkları çalışmaları anlattı.

Belediye sosyal tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Bahçeci, her yıl düzenli olarak toplumun farklı kesimlerine projelerini ve hizmetlerleri anlatmak için toplantılar düzenlediklerini söyledi.

Bu toplantılarda, çalışmalarla ilgili her kesimin görüş ve önerilerini de alma fırsatı bulduklarını ifade eden Bahçeci, yönetimin şeffaf olmasına özen gösterdiklerini belirtti.

Bahçeci, göreve geldiği günden itibaren 81 adet projeye 469 milyon lira para harcadıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

'Toplam 1 milyon 285 bin metre kare bitümlü sıcak karışım asfalt yol yapıldı. 2017 yılı içerisinde 210 bin ton sıcak asfalt yol yapılacak. Sıcak asfalt cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarında kullanılacak. Kilit parke taşı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Şimdiye kadar cadde ve sokaklarda toplam 1 milyon 264 bin metrekare kaldırım, sert zemin çalışması yapıldı.

2017 yılında 150 bin metre kare sert zemin ve kaldırım çalışmamız olacak. Bütün sokaklarda hemen hemen hepsinde çalışmalarımızın olduğunu görmeniz mümkündür. Özellikle bu yıl kaldırım ve asfalt çalışmalarını birlikte götürmeye çalışacağız.'

Ayrıca kent merkezinde 166 bin 800 metre kanalizasyon, 82 bin 500 metre drenaj hattı yapıldığını aktaran Bahçeci, 2017 yılı içerisinde de şehirde yine 6 bin metre kanalizasyon, 6 bin metre yağmur suyu drenaj hattı çalışması yapılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA