Morhipo.Com'dan Sevgililer Gününe Özel Yarışma Ve Ödül

Morhipo.com, sosyal medya üzerinden gerçekleştireceği yarışmalarla Sevgililer Gününe özel ödüller dağıtıyor.

Morhipo.com'dan yapılan açıklamaya göre, Morhipo.com, Sevgililer Gününde sevdiklerini en özel seçeneklerle mutlu etmek isteyenleri bu stresten kurtaracak hediye seçeneklerini özel sayfasında sunarken, sosyal medya üzerinden başlattığı yarışmalarla da indirim kuponları hediye ediyor.

Morhipo.com’un Instagram üzerinden Sevgililer Gününe özel başlattığı yarışması “Aşkın Rengi Kırmızı” ile 150 lira hediye çeki kazanmak imkanı bulunuyor. Kırmızı ağırlıklı Sevgililer Günü kombinlerini #14SubattaKirmizi @Morhipo etiketleri ile paylaşanlar arasından, moda editörlerinin seçeceği 3 kişi şubat ayının sonuna kadar geçerli 150 lira değerinde tüm sitede kullanılabilecek hediye çekinin sahibi olacak.

Ayrıca Instagram hikayelerini takip edenlerden hikayelerdeki kodları toplayan ve siparişini ilk oluşturan takipçi, 100 lira değerinde hediye çeki kazanma fırsatını yakalayabilecek.

Instagram’daki diğer bir yarışmada ise videosunu çekip #OnaSeniSeviyorumDedim @morhipo etiketleri ile paylaşanlar arasından seçilecek 3 kişiye tüm sitede geçerli 150 lira değerinde hediye çeki verilecek.

Yarışmalarını sadece Instagram’da sınırlı tutmayan site, Facebook ve Twitter üzerinden de bu güne özel yarışmalar düzenliyor. Facebook üzerinden yapılacak yarışmada sevdiği kişiye sevgisini yorumda paylaşanlar arasından seçilecek birinci kişi için, Morhipo.com tasarımcıları bu kişinin ve sevgilisinin fotoğraflarını kullanarak özel bir video hazırlayacak ve paylaşacak. Ayrıca birinci olan kişiye 150 lira hediye çeki de verilecek. İkinci ve üçüncü olan kişiler ise sırasıyla 100 ve 50 liralık hediye çeki ile ödüllendirilecek.

Twitter üzerinden yapılan yarışmada ise sevgilisine, ailesine veya arkadaşına sevgisini #SevgimiŞöyleAnlatabilirim hashtagi ile fotoğraf, video veya Gif paylaşarak anlatanlar arasından seçilecek 3 kişi 50 lira değerinde hediye çekinin sahibi olacak.

Yarışmaların dışında Morhipo.com, Sevgililer Gününde sevdiklerini en şık seçeneklerle mutlu etmek isteyenleri bu stresten kurtaracak hediye seçeneklerini de özel sayfasında bir araya getirdi.

Bu hediye alternatiflerinden istenilen ürüne “aynı gün teslimat” seçeneği ile geç kalmadan sahip olmak ya da sevgiliye 14 Şubat’ta ulaştırmak mümkün olabilecek.

Sevgililer Gününde hediye seçimini kolaylaştıracak, her zevke uygun binlerce üründen yüzde 70’e varan indirimlerle sahip olmak için 'https://www.morhipo.com/sevgililer-gunu/162/morhipo-ozel' adresi ziyaret edilebiliyor.

Kaynak: AA