Mersin Emniyet Müdürü Şahne, Gazetecilerle Buluştu

Şahne: 'Sizler bizim sokaktaki en büyük destekçimizsiniz. Gözümüz ve kulağımızsınız. Sizin duyduklarınız, gördükleriniz ve şehir ile ilgili sıkıntılar bizim için öncelikli görev olacak.'

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İçel Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek gazetecilerle sohbet etti.

Şahne, ziyarette yaptığı konuşmada, İçel'e geldiğinden bu yana basın mensuplarının, teşkilatlarına ve ülkenin sorunlarına ilişkin yaklaşımlarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

İçel'in birlik ve beraberlik şehri olduğunu ifade eden Şahne, şöyle devam etti:

'İçel Türkiye'dir diyorlar. İçel bir ve beraber, Türkiye'de bir ve beraber demek ki. Bu anlamda çok mutluyuz. İçel'in kendine özgü sorunları var. Asayiş sorunları var. Vatandaşın sosyal, kültürel sorunları var. Farklı yörelerden göç eden insanlarımız kendi kültürlerini yaşatıyor. Yeni bir İçel kültürü yaratma çabası var. Artık insanlar geldikleri memleketten ziyade İçelle söylemlenmeye başladı. Bir ve beraber olacağız. Sizler bizim sokaktaki en büyük destekçimizsiniz. Gözümüz ve kulağımızsınız. Sizin duyduklarınız, gördükleriniz ve şehirle ilgili sıkıntılar bizim için öncelikli görev olacak. İçel'in sanki asayişte sorunlu bir şehir olduğu algısını birlikte değiştireceğiz. Buna inanıyoruz. Desteğinizi bekliyoruz sizleri seviyoruz. İyi ki varsınız.'

İçel Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Ünal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şahne'nin İçel'e geldiğinden beri pozitif bir enerji yaydığını belirtti.

Bu enerjiden dolayı mutlu olduklarını aktaran Ünal, 'Yaydığınız pozitif bir enerji var. Hedef ve hayalleriniz var. İlk sizi gördüğümüzden herkes aynı kanıya varıyor. Ülkemiz ve şehrimiz zor bir süreçten geçiyor. Birlikte olma, ülkemizi savunma, sıkıntılara karşı birlikte karşı durma zorundayız. Bu anlamda arkadaşlarımız kameralarıyla ülkemizin ve sizin yanında olacak.' diye konuştu.

Şahne, daha sonra gazetecilerle sohbet etti.
Kaynak: AA