Kırşehir'de Belediye Çalışmaları

Kırşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Park Bahçeler Müdürlüğünce, şehit mezarlarının bakımları, çevre temizlikleri ve şehitlik içi mevsimlik çiçek dikimlerinin yapıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'nin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, bakım ve temizliği konusunda titiz davrandıklarını ifade etti.

Bahçeci, şunları kaydetti:

'Şehitliğimiz bizim göz bebeğimiz. Bugün burada ve Türkiye'nin her yerinde rahat ve güvenli şekilde yaşayabilmemizin vesilesidir şehitlerimiz. Şehitliğimiz bizim kutsalımızdır. Şehitliğimizi düzenli ve görünümünü daha hoş hale getirmek için ekiplerimiz çalıştı. Şehitliğe yakışır bir şekilde bakımlarını gerçekleştirdik. Şehitlerimizin bize emaneti olan vatanımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şehit mezarlarının bakımlarını gerçekleştirdik. Onlara olan vazifemizi hiçbir zaman unutmamalıyız, ne yaparsak yapalım şehitlerimizin haklarını ödeyemeyiz.'

Kaynak: AA