Best Cars Ödülleri Sahiplerini Buldu

auto motor & sport dergisinin 1976 yılından bu yana düzenlediği Yılın En İyi OtomobilleriBest Cars Ödülleri sahiplerini buldu.

auto motor & sport dergisinin 1976 yılından bu yana düzenlediği Yılın En İyi Otomobilleri-Best Cars Ödülleri bu yıl ilk defa Türkiye'de gerçekleştirildi. İstanbul'da düzenlenen törende, 378 model arasından 11 kategoride belirlenen yılın en iyi otomobili ödülleri sahiplerini buldu.

auto motor & sport açıklamasına göre, okuyucuların oylarıyla yılın en iyi otomobillerinin seçildiği Best Cars 2017 Ödülleri bu yıl ilk defa Türkiye'de düzenlendi. Generali ve Avis'in ana sponsorluğunda gerçekleşen törene Dedeman İstanbul Oteli ev sahipliği yaptı.

Güncel modellerin auto motor & sport okurları tarafından oylanarak yılın en iyi otomobilinin seçildiği Best Cars anketi bu yıl 41. kez gerçekleştirildi. Türkiye'deki auto motor & sport okuyucuların ilk defa katıldığı ankette 378 model 11 farklı kategoride değerlendirildi. Jüri Özel ödülünü Toyota C-HR ve Fiat Egea aldı.

Best Cars 2017 en iyi otomobillerin yanında sosyal sorumluluk tarafıyla da dikkati çekti. Etkinliğe dahil olan tüm katılımcılar Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda eğitim gören 10-18 yaş arasındaki öğrencilerin eğitimine destek vermek üzere okul eşyaları getirdi. Katılımcılar toplanan okul eşyalarıyla öğrencilere yardımcı oldu.

Gecede, Yılın En iyi Minik Sınıf Otomobili Hyundai i10, Yılın En iyi Küçük Sınıf Otomobili BMW i3, Yılın En iyi Kompakt Sınıf Otomobili Hyundai i30, Yılın En iyi Orta Sınıf Otomobili Alfa Romeo Giuila, Yılın En iyi Üst Orta Sınıf Otomobili Mercedes E Serisi, Yılın En iyi Üst Sınıf Otomobili BMW 7 Serisi, Yılın En iyi Spor Otomobili Honda NSX, Yılın En iyi Cabrio Otomobili Mazda MX-5, Yılın En iyi Kompakt SUV Otomobili Hyundai Tucson, Yılın En iyi Büyük SUV Otomobili Volvo XC90 ve Yılın En iyi Aile Otomobili BMW 2 Serisi Active Tourer oldu.
Kaynak: AA