TED Şanlıurfa Kolejinde Erken Kayıt Avantajı

Türk Eğitim Derneğinin 88 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını bu yıl Şanlıurfa’ya taşıyan TED Koleji, eğitim ordusuna eklenecek yeni neferler için erken kayıt avantajları sunuyor.

TED Şanlıurfa Kolejinde Erken Kayıt Avantajı
Sınav ve tanıtım etkinliği 5 Mart’ta

Cumhuriyet değerlerine bağlı, bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirme hedefiyle çıktığı yolda hızla ilerleyen TED Kolejine 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için okul öncesi, ilkokul ve ortaokul düzeyinde öğrenci kabul edilecek. Bu kapsamda, 5 Mart 2017 Pazar günü 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflar için okula kabul sınavı yapılacak. Aynı gün aday öğrencilerin velileri, okulun konferans salonundaki bilgilendirme toplantısında, TED ayrıcalıkları ile tanışma fırsatı bulacak. Ayrıca, sınavda başarılı olan öğrencilere, TED Şanlıurfa Koleji tarafından belli oranlarda burs imkanı sağlanacak.

Bölgenin en büyük kampüsü

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, kentte TED meşalesini yakan okulun, bireysel farklılıkları önemseyen çağdaş eğitim anlayışıyla kısa sürede bölgede farkını ortaya koyduğunu söyledi.

Okulun, bölgenin modern teknolojiyle donatılmış en büyük kampüsüne sahip olduğunu belirten Şamat, “Medeniyetin beşiği bu topraklar, TED Kolejinin yeşerttiği filizlerle eğitimde başarı çıtasını her geçen yıl daha da yukarılara taşıyacak” dedi.

“TED’li olmak artık hayal değil” diyen Şamat, çocuklarının geleceğini önemseyen tüm velileri, TED Şanlıurfa Koleji hakkında bilgi edinmek için 5 Mart’taki tanıtım etkinliği ile okula beklediklerini kaydetti.

Kaynak: İHA