Bafra Belediyesi Çalışmaları

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, daha önce köy olan mahallelere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni mahalle olan 68 köydeki okul, cami ve öğrenci yurdu gibi kurumlara 16 bin 810 ton demir, 5 bin adet tuğla, 4 bin 132 torba çimento, 16 bin 220 metrekare kilitli parke taşı yardımı yaptıklarını söyledi.

Mahallelerde çevre düzenlemesi de gerçekleştirdiklerini belirten Şahin, 60 mahallede çocuk oyun grubu kurduklarını, çok sayıda mahalleye beton yol yaptıklarını anlattı.

İlçedeki 139 mahalleye de ulaşmaya çalıştıklarını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

"Muhtarlarımızla sürekli koordine ve istişare içinde olduk. Beton yol yapımı, çocuk oyun grupları kurulması, cami, okul gibi kurumlarımıza malzeme yardımları ile bahçelerinin düzenlenmesi çalışmalarını gerçekleştirdik. Bize ulaşan talepleri veya bizim gördüklerimizi karşılamaya çalıştık. Yapılan çalışmalar sırasında mahallelerimize gittik. Muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle birlikte olduk. Sadece seçim zamanlarında değil, her zaman değerli halkımızla beraber olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz."

Şahin, hizmet ve çalışmalarında hemşehrilerinin memnuniyetinin, en büyük mutluluğu olduğunu vurgulayarak, "Yeni çalışmalar üretiyoruz. Bir plan ve program dahilinde hareket ediyoruz. Bu arada Cumhuriyet Meydanı'mızı düzenleme çalışmalarımız tamamlanıyor. Baskı beton çalışmalarımız ise Belediye, Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel caddemiz istikametinde devam edecek." dedi.

Kaynak: AA