Eski AK Parti Ünye İlçe Başkanı Çalık Toprağa Verildi

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık (45) toprağa verildi.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Çalık için Liseler Mahallesi'ndeki evinde helallik alındı.

Daha sonra Çalık için Cumhuriyet Meydanı'ndaki parti binası önünde tören düzenlendi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Çalık'ın naif, kibar ve yiğit bir arkadaşları olduğunu söyledi.

Kibarlığının altında çok dirençli bir kişi olduğunu aktaran Yılmaz, "Kendisiyle rahatsızlığı sürecinde de görüştük, istişare ettik. Her Ünye'ye geldiğimde yanımdaydı, her Ordu'ya geldiğinde de muhakkak uğrardı. Mekanı cennet olsun. Başta babası, eşi, kardeşi, çocukları olmak üzere tüm hemşehrilerimizin başı sağ olsun." dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da Adem Çalık ile 19 yıl önce tanışıp birlikte yola çıktıklarını belirterek, "İyi bir iş adamı, iyi bir siyasetçi, iyi bir Ünye aşığı ve her işini çok planlı, programlı ve yazarak yapmayı seven, önünde mutlaka bir bilgisayar ve not defteri bulunan bir kardeşimiz ve arkadaşımızdı." diye konuştu.

Çalık'ın cenazesi, törenin ardından omuzlarda taşınarak Ünye Merkez Büyük Cami'ye getirildi.

İkindi vakti kılınan namazın ardından Çalık'ın cenazesi, Bayramca Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye, Çalık'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçe belediye başkanları, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA