Aksaray Ziraat Odası Köy Muhtarları Ve Çiftçiler İle Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte köy muhtarları ve çiftçiler ile bir araya gelerek tarım ve hayvancılık hakkında bilgiler verdi.

Aksaray Ziraat Odası Köy Muhtarları Ve Çiftçiler İle Değerlendirme Toplantısı Yaptı
Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı köyüne giderek bölge muhtarları ve çiftçiler ile değerlendirme toplantısı yaptı. Bölge köylerin muhtarlarının ve çiftçilerinin katıldığı değerlendirme toplantısında tarım ve hayvancılık hakkında yeni gelişmeler ve yapılacak işlemler hakkında bilgiler veren Başkan Koçak, ayrıca muhtar ve çiftçilerin sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Koçak, çiftçilerin sorularını da yanıtlayarak sıkıntılara çözüm üretti.

Toplantıya, Tatlıca Köyü Muhtarı Osman Çanta, Alayhan Köyü Muhtarı İsmet Bağırtlak, Karakova Köyü Muhtarı Hamdullah Baysan, Karakuyu Köyü Muhtarı Ramazan Kalkan, Küçük Pörnek Köyü Muhtarı Osman Yıldız, Büyükpörnek Köyü Muhtarı Bektaş Porsuk, Kalebalta Köyü Muhtarı Tuncer Işık, Bebek Köyü Muhtarı Sıtkı Doygun, Çağlayan Köyü Muhtarı Şahin Güvenç, Bozcatepe Köyü Muhtarı Necip Önemli, meclis üyeleri ve çiftçiler katıldı.

Kaynak: İHA