Hıncal Uluç hakkında ağır sözler

Yıldıray Çiçek, Hıncal Uluç'un Bahçeli hakkındaki sözlerini ağır sözlerle eleştirdi.

Hıncal Uluç hakkında ağır sözler
Hıncal Uluç hakkında ağır sözler
Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç geçtiğimiz günlerde, Mesut Yılmaz'ın oğlunun cenazesinde yaşananlarla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirmişti.

Bahçeli'yi cenazede Mesut Yılmaz'a yer vermemekle suçlayan Uluç 'Devlet Bahçeli, Mesut Yılmaz'ın geldiğini gördüğü halde, Cumhurbaşkanı'nın yanından ayrılmamakta, hem devlet, hem cenaze protokolünü ihlal etmekte direndi. Yılmaz'ı kenara itti. Oğlunun tabutunun başında değil, dışında durdu, Mesut Yılmaz bu yüzden, namazda..' diye yazmıştı. Yazının başlığını da 'Bahçeli protokolü' diye atmıştı.

AHLAK PROTOKOLÜ

Hıncal Uluç'un bu eleştirisine bir tepki yazısı kaleme alan Ortadoğu gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, Uluç'u ahlaksızlıkla suçladı.

Yazısının başlığını 'Hıncal Uluç senin ihtiyacı ahlak protokolü' diye atan Çiçek, Uluç hakkında şöyle yazdı;

Hıncal Uluç sanki hayatında, yaşantısında çok ölçülü, çok düzenli, çok ahlaklı gibi geçtiğimiz hafta MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin Mesut Yılmaz'ın oğlunun cenaze töreninde nerde, kimin yanında durduğuna dair 'Bahçeli Protokolü' başlıklı bir yazı yazdı.

Başka yazarlar 'İşte milletin özlediği fotoğraf' şeklinde yazarken, Hıncal Uluç olayı 'Devlet Bahçeli, Mesut Yılmaz'ın geldiğini gördüğü halde, Cumhurbaşkanı'nın yanından ayrılmamakta, hem devlet, hem cenaze protokolünü ihlal etmekte direndi. Yılmaz'ı kenara itti.' şeklinde kaleme almıştır.

Ondan başka kimse de zaten o anı bu şekilde değerlendirmezdi !

Ölü ve diri kimseye saygısı olmayan Hıncal Uluç'un Türk siyasetinde nezaketiyle bilinen MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik böyle bir yazı kaleme alması takıntısından başka bir şey değildir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, cenaze töreninde yer kapmaca oynayacak öyle mi Hıncal Uluç?

Sendeki nasıl bir zekâ, nasıl bir ahlak?

Gerçi kimde zeka, kimde ahlak arıyoruz ki?

13 yaşındaki kız çocuğu üzerinden cinsel fıkra anlatan bir adamda mı?

YAZININ TAMAI İÇİN TIKLAYINIZ