Başkan Alıcık, Şırlan Su Fabrikasının İsim Hakkının Satılması İle İlgili Konuştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Mahallesi’nde bulunan Şırlan Su Fabrikası’nın isim hakkı ile irsale hattının satılmayacağını ve 06 Aralık 2017 tarihli belediye meclisinde yer alan bahse konu maddenin gündemden çıkarıldığı söyledi.

Başkan Alıcık, Şırlan Su Fabrikasının İsim Hakkının Satılması İle İlgili Konuştu
Büyükşehir Yasası’ndan önce içerisindeki malzemelerin tümü satılan fabrikanın tekrar işletilebilmesi için yaklaşık 20 milyonluk bir yatırım yapılması gerektiğini belirten Başkan Alıcık, “Herkes siyaseten olaya farklı bakıyor. Fakat bu konuyu gündemimizden çıkarıyoruz. Gündem maddesi bizim için bitmiştir. Ancak halkımız şunu da bilsin; göreve geldiğim günden bu yana yalnızca İsabeyli’de 185 bin metrekare parke taşı döşedik. 700 bin liralık pazaryeri yaptık. 1 milyon liranın üzerinde maliyeti olan düğün salonu için çalışmalarımızı başlattık. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. İçerisinde bir binadan başka hiçbir şey bırakılmayan Şırlan Su Fabrikası için şimdi bu kadar yaygara koparanlar keşke zamanında malzemeleri satılırken, patent akdi yapılırken biraz olsun ses çıkarsalardı” diyerek sitem etti.

Şırlan Su Fabrikası’nın 2014 seçimlerine 1 ay kala İsabeyli Belediyesi tarafından 5 yıllığına bir firmaya devredildiğini belirten Başkan Alıcık, “Biz hep veren taraf olduk. Hiçbir zaman bir tasarruf kullanma hakkı verilmedi. Yine de her zaman hizmet etmeye, proje üretmeye devam ettik. Bundan sonra da devam edeceğiz. Halkımızın içi rahat olsun, Şırlan Su Fabrikası’nı satmayacağız” dedi.

Kaynak: İHA