THY Ortadoğu-Kıbrıs Bölgesi'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ceylan Veda Etti

Türk Hava Yolları’nın başarılı yöneticilerinden Ortadoğu-Kıbrıs Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Ceylan, yüzlerce seveninin katıldığı coşkulu bir törenle, 11 yıl görev yaptığı kuruma veda etti.

Özellikle Kudüs ve helal turizme yönelik projeleriyle kamuoyunun gündeminde yer eden Adem Ceylan, sorumlu olduğu bölgeyi görev yaptığı 3 yıl boyunca üst üste Türk Hava Yolları’nın en çok kar eden bölgesi haline getirerek dikkatleri üzerine çekmişti. THY bünyesinde ortaya koyduğu çalışmalarla, özellikle Karadeniz ve Akdeniz bölgelerine direkt seferler başlatarak, Ortadoğu’dan Türkiye’ye gelen turist sayısının artmasına öncü olan Ceylan, ülke turizmine büyük katkı sağlamıştı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mecit Eş, programa katılarak birer teşekkür konuşması yaptı. Program sonunda Mevlid Kandili vesilesiyle katılımcılara gül takdim edildi.

Adem Ceylan yaptığı konuşmada, “İş değişikliği sebebiyle bugün itibariyle 11 yıldır gururla çalıştığım ortaklığımızdan ayrılıyorum. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarımız zaten en büyük referansımız ancak edindiğim tecrübelerden naçizane birkaç tavsiyede bulunarak sizlere veda etmek istiyorum. Samimiyet ve inanç sahip olmamız gereken en temel hasletlerdendir. Bu nedenle çalışmalarımızda her zaman samimiyetimiz ve o işe olan inancımız önceliğimiz olmalıdır. Çünkü hayatım boyunca gördüm ki inanarak ve samimiyetle yaptığım hiçbir işten zarar görmedim ve sonuçlarında hep muvaffakiyet nasip oldu. Ben olmazsam bu işler yürümez düşüncesinden ziyade samimiyet ve güven esaslı bir ekip çalışmasıyla işlerin daha doğru sonuçlara ulaşacağını unutmayalım. Bir çiçekle bahar gelmez ancak her bahar bir çiçekle başlar demiş büyüklerimiz. İnandığımız değerleri sadece sözlü olarak ifade etmekle kalmayıp ülke ve ortaklık menfaatleri doğrultusunda bize emanet edilmiş makamlarımızın hakkını verecek şekilde gerekli durumlarda riskleri de alarak fiiliyata da dökmeliyiz" dedi.

Kaynak: İHA