Medyanın En İyileri İzmir'de Ödüllerini Aldı

Kırmızı Türk Medya Ödülleri sahiplerini buldu. İhlas Haber Ajansı Haber Saati’nde spikerlik yapan Hande Aydınalp de ’Yılın En iyi Kadın Haber Spikeri-İnternet Ajans Bülteni’ dalında ödül aldı.

Medyanın En İyileri İzmir'de Ödüllerini Aldı
Spikerler Platformu ’Kırmızı Türk Haber’ tarafından düzenlenen Kırmızı Türk Medya Ödülleri, İzmir’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İzmir Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi’ndeki ödül töreninde birbirinden ünlü simalar yer aldı. Türkiye’nin birçok ilinden gelen kişiler ödüllerine kavuşurken, gecenin sunuculuğunu Deniz Ölgün ve Alihan Altıtaş üstlendi. Kırmızı Türk Ödülleri’nde bir milyonun üzerinde kişinin internetteki oylamasıyla toplamda 52 dalda ödül sahiplerini buldu. Kadınların şıklık yarışına girdiği gecede, İHA Haber Saati’nde spikerlik yapan Hande Aydınalp de ’Yılın En iyi Kadın Haber Spikeri-İnternet Ajans Bülteni’ dalında ödüle layık görüldü.

Aydınalp, ödülünü Kırmızı Türk Haber Kurucusu Cengizhan Kaya’nın elinden aldı. Kendisine verilen ödül dolayısıyla çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Aydınalp, oy verenlere ve organizasyon çalışanlarına teşekkür etti.

Cengizhan Kaya da, böyle bir organizasyonla bir araya gelmekten heyecan duyduğunu ve bu sene ödül törenini İzmir’de gerçekleştirdikleri için memnun olduğunu aktardı.
Kaynak: İHA