Çocuk Gelişimi İçin Bilinçli Ebeveynler

Çocukluk döneminde gelişimsel ve geçici motor hareketler, okula uyum süreci ve bebeklik döneminde gelişimin desteklenmesi konularının irdeleneceği “Çocuk Sağlığı ve Gelişimi” paneli 5 Kasım’da Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Çankaya Belediyesi “Çocuk Sağlığı ve Gelişimi Paneli” ile ebeveynlere yönelik eğitim düzenleyecek. Çocuk Gelişimi Uzmanları Platformu (ÇOGEP) ile ortak düzenlenen Erken Çocukluk Toplantıları başlığı altındaki panel, 5 Kasım saat 11.00’de Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Panele Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Kürşat Bora Çarman, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Müdriye Yıldız Bıçakçı ve ÇOGEP’ten Gelişim Uzmanı Emine Ergün konuşmacı olarak katılacak. Panelin moderatörlüğünü Bayındır Söğütözü Hastanesi Çocuk Gelişimi Ünitesinden Uzm. Birgül Bayoğlu yürütecek.

Panelde konuşmacılar, çocukluk döneminde gelişimsel ve geçici motor hareketler, okula uyum süreci ve bebeklik döneminde gelişimin desteklenmesi konularını anlatacak. Etkinlik ücretsiz olarak gerçekleşecek.
Kaynak: İHA