Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buğday" filminin galasına katıldı

Ünlü yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun yönettiği Buğday filminin galasına Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi ev sahipliği yaptı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan,
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Buğday' filminin galasına katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Buğday' filminin galasına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gala sonrası Öğretmenler Günü'y le ilgili yaptığı konuşmada, 'Bugün emekliliğini yaşayan öğretmenlerime hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Türkiye'nin bu günlere gelmesinde en büyük pay öğretmenlerindir.Öğretmenlerimizin çalışma şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz. Yeni Türkiyeyi ülkemizin dört bir yanında gayret gösteren öğretmenleriz ile ihya edeceğiz. İzlediğimiz bu filmde sürekli olarak Semih Bey'den bazı bilgiler de aldım. Atılan bu adımla sinema dünyasında Semih Bey'in bu kararlılığı bu azmi, Türk sinemasının nerelere geldiğini göstermesi açısından çok önemli.' dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Buğday' filminin galasına katıldı

24 KASIM'DA VİZYONA GİRECEK

'Bal', 'Süt' ve 'Yumurta' üçlemesiyle bilinen yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun son filmi 'Buğday', 24 Kasım'da vizyona girecek. Film, parlak bir kariyeri ve bildiği her şeyi terk eden bilim insanı Cemil Akman ile tohum genetiği uzmanı Prof. Dr. Suat Erin'in yolculuğunu konu ediniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Buğday' filminin galasına katıldı