Kafaoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, muhtarlarla buluştu.

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ve Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ile ilçe binasında toplantı yapan Kafaoğlu, daha sonra Etibor Tesisleri'nde muhtarlarla bir araya geldi.

Kafaoğlu, göreve geldiğinden bu yana "Vatandaştan kopuk belediye başkanı olmaz" anlayışıyla, 10 bin kişi ağırladığını söyledi.

Teşkilatlardan kopan bir siyasetçinin geleceğinin olmayacağını belirten Kafaoğlu, şunları kaydetti:

"Siyasetçinin sabrı ve gönlü geniş olacak. Biz bu makama gönüller almaya geldik. Genel Başkanımızı seven, Recep Tayyip Erdoğan’ı seven herkes kendini gönüllü olarak görevli kabul edecek.Yük olan değil, yük alan olacağız. Problem üreten değil, problem çözen olacağız. Büyükşehir belediyesi olarak tabi ki, hiç kimseyi ötekileştirmeden, bütün ilçelerimizi kucaklayacağız. Büyükşehir olarak yapmamız gereken görevleri yapacağız. Bandırmalı kardeşlerimizin de gönlünü kazanmaya çalışacağız. Bandırma Balıkesir'in yüz akı. Liman şehir Bandırma'yı asla yok farz edemeyiz. Bandırma bizim zamanımızda mutlaka hak ettiği yatırımı alacak. Hak ettiği hizmetleri de alacak. Buradaki kardeşlerimizde büyük şehrin varlığını hissetmek istiyorlar."

Kaynak: AA