Özel Ümit'ten Ödüllü Resim Yarışması Başlıyor

Eskişehir Özel Ümit Hastanesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ödüllü resim yarışması başlıyor. “Çocuğum haklarımla varım ben” konulu resim yarışmasına son katılım 3 Kasım Cuma günü olacak.

Özel Ümit'ten Ödüllü Resim Yarışması Başlıyor
İlköğretim 5.6.7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılacağı resim yarışmasına, Eskişehir ili ve ilçelerindeki özel ve resmi okullardaki öğrenciler katılabilecek. Her öğrenci daha önceden herhangi bir yarışmaya katılmamış yalnız bir eser ile yarışmaya katılacak. Resimler 35x50 cm ölçülerinde resim kâğıdına yağlı pastel boya ile yapılacak. www.umithastanesi.com.tr adresinde bulunan yarışma etiketine öğrencinin adı, soyadı, yaşı, okulu, velisinin adı soyadı ve telefon numarası bilgilerinin eksiksiz olarak doldurularak resmin arkasına yapıştırılması gerekiyor.

Son gün 3 kasım

Öğrencilerin resimlerini en geç 3 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Bölümü’ne elden veya posta ile ulaştırmaları gerekiyor. Kazanan yarışmacılar 10 Kasım 2017 tarihinde www.umithastanesi.com.tr adresinde açıklanacak.

Yarışmanın ödülleri neler?

Yarışmada birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet Pc, üçüncüye Mp4 Müzik Çalar hediye edilecek. Dördüncü, beşinci ve altıncı yarışmacılara mansiyon ödülü olarak boyama seti verilecek. Ödül kazanan tüm yarışmacılara Özel Ümit Hastanesi’nde göz muayenesi de hediye edilecek.
Kaynak: İHA