'Akdeniz'de Yolu Bozuk Mahalle Kalmayacak'

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan İçel'in Akdeniz Belediyesi, yaptığı asfaltlama çalışmalarıyla ilçeye bağlı mahallelerin yollarını iyileştiriyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin farklı noktalarında asfaltlama, kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, belirlenen program dahilinde yapılan çalışmalarda bu sezon 3 bin 500 ton astalf döktü. Ayrıca doğalgaz hattı döşenen sokak ve caddelerde ise kaldırım çalışmaları yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Muhittin Pamuk, ilçede asfalt, yol ve kaldırım sorunu yaşanan mahalle kalmayacağını belirtti.

Ekiplerin yoğun mesai programı ile hizmet verdiğini dile getiren Pamuk, şunları kaydetti:

"Akdeniz’in farklı noktalarında devam eden çalışmaları her fırsatta denetleyip ekiplerimizden bilgi alıyoruz. Mahalle sakinlerini ve esnafımızı da dinliyor, talep ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Akdeniz sınırları içerisinde yaşayan bütün vatandaşlarımıza, ihtiyaç duydukları çalışmalar tamamlanıncaya kadar kesintisiz hizmet vermeye devam edeceğiz."

Öte yandan Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Pamuk, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA