Başkan Sekmen'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte limon satarak geçimini sağlayan sara hastası engelli vatandaşa, akülü araç hediye etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, maddi sorunlarından ötürü engelli aracıyla limon satarak geçimini sağlayan ve vatandaşlar tarafından 'Limoncu Murat' diye hitap edilen Murat Güvenir'e, Başkan Sekmen tarafından akülü araç hediye edildi.

Kente yaşayan engelli vatandaşlara imkanlar dahilinde yardımcı olunduğu belirtilen açıklamada, Sekmen'in şu ifadelerine yer verildi:

'Engelli vatandaşlarımız benim başımın tacıdır. Kurduğumuz engelli birimi ile vatandaşlarımız belediye hizmetlerine daha kolay ve ayrıcalıklı bir şekilde kavuşabiliyor. Bunların yanında Murat Güvenir kardeşimize yaptığımız gibi elektrikli araç yardımlarını da artıracağız. Sosyal belediyecilik anlayışı ile bu tür yardımlarımız artarak devam edecek.'

Sekmen'e hediyesinden dolayı teşekkür eden Güvenir de şunları ifade etti:

'Zor günler geçiriyorum. Allah'tan gelen bir hastalığımız var ama hiçbir zaman isyan etmedim. Hep helal bir şekilde çalışıp evime ekmek götürdüm. Başkanımız Mehmet Sekmen'in bu güzel hediyesi beni çok mutlu etti.'

Kaynak: AA