Aziziye'de Kırsal Mahalelerin Üstyapı İhtiyaçları Gideriliyor

Aziziye ilçesine bağlı kırsal mahallelerin üstyapı ihtiyaçları belediye tarafından yapılan çalışmalarla gideriliyor.

Aziziye Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Atlıkonak, Beypınarı, Tebrizcik, Eskipolat ve Sorkunlu mahallelerinde sokak ve meydanların kilitli taşla kaplanması çalışmalarının tamamlandığı, Adaçay ve Emrecik mahallelerinde ise çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Çalışma sezonu sonuna kadar ilçeye bağlı 5 kırsal kesimdeki mahallenin daha meydan ve yollarının kilitli taşla kaplanmasının hedeflendiği kaydedilen açıklamada, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın şu değerlendirmelerine yer verildi:

'Aziziye, Dadaşkent ve Ilıca’nın yanı sıra 69 mahalle statüsündeki köye de hizmet götürdük. Bin 702 kilometrekare alana sahip ilçemizde hiçbir ayrım yapmadan vatandaşımızın eşiğine kadar hizmet götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Beş yıllık görev süresinin sonuna kadar tüm köyleri kilitli taşla işleyerek toz ve çamurdan kurtarmayı amaçlıyoruz. Bir yandan ilçe merkezinde asfalt, yol, kaldırım, park ve bahçe düzenlemeleri ile yeni sosyal yaşam alanları inşa ederken, diğer yandan mahalle statüsündeki köylerimizde de hizmet rüzgarı estiriyoruz. Bu noktada ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Hemşehrilerimizin destek ve teveccühüne layık olmak, bizim için büyük gurur vesilesi olacaktır.'

Kaynak: AA