Genel Sekreter Bolat, İl Meclisini Bilgilendirdi

Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Genel Meclisi üyelerini yılın ilk 8 ayındaki çalışmalar konusunda bilgilendirdi.

Genel Sekreter Bolat, İl Meclisini  Bilgilendirdi
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş başkanlığında toplanan İl Genel Meclisini Genel Sekreter Mustafa Bolat katılarak İl Özel İdarenin 8 aylık sürede yaptığı çalışmalarla ilgili geniş bir sunum yaptı. Daha sonra meclis üyelerinin idareyle ilgili sorduğu soruları cevapladı.

Programlanan her işin en az üç, dört katını yaptıklarını belirten Bolat, “İdaremizin hiç borcu olmadığı gibi 117 aracın yıllık 2 milyon 500 bin TL akaryakıt 1 milyon TL bakım onarım lastik giderleri var. Buna rağmen bu yıl kilit taşı sorununu çözeceğiz. İlin bütün yerleşim yerlerinin sokaklarının tamamını parke taşı ile döşeyeceğiz. Büyük yatırımlar yapılıyor. İlin her noktasına su, kanalizasyon, yol, içmesuyu, imar, peyzaj, yama, çevre düzenlemesi hizmetlerini yürütüyoruz” dedi.

Musabeyli Hükümet Konağı, Gümrük Lojmanı, 112 binası, okul yapımı, sınır duvarı, sınır aydınlatma yapımı gibi çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Bolat, “Bugüne kadar yapılan çalışmalarda desteklerini esirgemeyen başta valimiz, milletvekillerimiz, il genel meclisi, muhtarlarımız ve bütün çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Metin Karakuş’ta meclis adına Bolat’a ve ekibine hizmetleri ve meclise verdiği bilgi için teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA