Çelik Kapıda Yeni Trendler

Mina Çelik Kapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, trend oluşturan sıra dışı tasarımlarla sektöre yön verdiklerini söyledi.

Çelik Kapıda Yeni Trendler
Yılmaz, marka olarak son dönemde düşük seri kapı gruplarında üretimi minimize ettiklerini ve “kalburüstü” tabir edilen projelere hitap etmeye başladıklarını, bunda da gayet başarılı olduklarını söyledi.

Mina Çelik Kapı olarak Ar-Ge’ye büyük önem verdiklerinin altını çizen Yılmaz, “Ar-Ge departmanında çalışan mühendislerimiz, piyasa araştırmasının sonuçlarını ve müşteri taleplerini dikkate alarak veya deneme yanılma yöntemiyle sürekli yeni ürünler geliştiriyor. Mühendislerimiz, gün geliyor gezdiği yerlerde gördüklerinden fikir edinerek, yeni tasarımlar ortaya çıkarabiliyor. Bu konuda Ar-Ge departmanımızı özgür bırakıyoruz. Adana ve çevresindeki vatandaşlarımız bu benzersiz tasarımlarımızı çok yakında Kenan Evren Bulvarında açacağımız fabrika satış mağazamızda görebilecekler" diye konuştu.

“Hedefimiz; alışılmışın dışında tasarımlar”

Sıra dışı, alışılmışın dışında kapı tasarımlarının Mina Çelik Kapı’nın en büyük farkı olduğunu belirten Yılmaz, “Algı herkeste aynı. Çelik kapıda çift renk, bir iki kabartma. Biz o algının dışına çıkıyoruz. Biz kapılarımızı üretirken çelik kapıyla işi olmayan bir insana bile ‘bu nasıl bir kapıymış’ diyerek ikinci defa baktırmayı hedefliyoruz” dedi.

Mina Çelik Kapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, son dönemde konut projelerinin dikkat çeken özellikleri arasında yer alan akıllı otomasyon tekniklerinin çelik kapıda da uygulandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Şu anda uzaktan kumandalı çalışan sistemler var, görüntülü ve kayıtlı kamera sistemleri var, parmak iziyle çalışan sistemler var, uzaktan kumandalı ve tuşlama ile çalışan alarm sistemleri var. Bu konuda piyasanın gereksinimleri neyse ona kesinlikle uyuyoruz. Piyasada yeni çıkan ne ürün varsa kapı üzerinde kullanılabilen, takip ediyoruz ve hemen ürünlerimizde kullanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA