İncesu Belediyesi Her Mahalleye Tesis Yapmaya Devam Ediyor

İncesu Belediyesi, vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için sosyal tesis yapmaya devam ediyor.

İncesu Belediyesi Her Mahalleye Tesis Yapmaya Devam Ediyor
Süksün ve Kızılören Avşar Mahallesi’ne ihale bedeli 500 bin TL olan sosyal tesislerin inşaatının devam ettiğini bildiren İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "İncesu Belediyesi olarak 6360 sayılı yasa ile Belediyemize mahalle olarak bağlanan köylerin Sosyal Kültürel ihtiyaçlarını yerine getirebilmeleri için ihtiyaç duydukları Sosyal Kültürel Tesis yapım işimiz devam ediyor. Üçkuyu ve Tahirinli mahallemizde yenileme Subaşı, Şeyhşaban, Dokuz Pınar, Garipçe, Hamurcu ve en sonda Örenşehir mahallemizde düğünlerini, asker uğurlamalarını, cenazelerinde ve sosyal kültürel faaliyetlerini yerine getirebilecekleri mekânları bu mahallelerimize kazandırdık" dedi.

Başkan Karayol, "Şuanda da Kızılören Avşar mahallesinde vatandaşlarımızın Sosyal ve Kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için Sosyal Tesis Yapım işimiz devam ediyor. İnşallah Ekim ayı sonuna kadar tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu kapsamda 33 mahallemizde %90 Sosyal ve Kültürel Tesis alanını halkımızın hizmetine sunmuş durumdayız. Ayrıca şuanda Süksün mahallemizde Sosyal Tesis çalışmalarımız devam etmektedir. Yapmış olduğumuz hizmetlerde vatandaşlarımız inşallah iyi günlerde faydalanırlar" diye konuştu.

Kaynak: İHA