Aydın'da Asayiş

Çine ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Adnan Menderes Bulvarı'nda daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen Y.K. ve A.K. tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y.K. yanında taşıdığı silahla A.K'yi vurdu. Olay yerine yakın bir mevkide bulunan A.K'nin yakınları da Y.K'yi darbetti.

Silahla ağır yaralanan A.K. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Aydın Devlet Hastanesine götürülürken Y.K ise Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı.

- Köşk'te uyuşturucu operasyonu

Köşk ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bin 450 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Aydın İl Jandarma, Köşk ve Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Köşk’te Kızılcaköy Mahallesi Şahanlar mevkisinde ormanlık alanda kenevir yetiştiren şahıslara yönelik operasyon yaptı.

Operasyonda özel hazırlanmış setlere dikili halde uyuşturucu yapımında kullanılan bin 450 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Olayla ilgili S.Y. (55) ve oğlu H.E.Y. (14), yakalandı. H.E.Y ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken S.Y. adliyeye sevk edildi.

- Didim'de kaza

Didim ilçesinde hasta taşıyan ambulansla otomobilin çarpışması sonucu araçlarda hasar oluştu.

Mehmet Haldenbilen yönetimindeki 09 DV 6580 plakalı araç, Didim-Akbük yolu üzerinde seyir halinde Aydın’a hasta götüren Veysi Çamurtaş’ın kullandığı 09 YG 636 plakalı ambulansla çapıştı.

Çarpmanın etkisiyle araçlarda hasar oluştu. Ambulansta bulunan kadın hasta ise başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaynak: AA